Νέα

Δελτίο Τύπου Κοπή της πίτας του ΣΕΠΒΕ και της Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 02/02/2018

Κοπή της πίτας του ΣΕΠΒΕ και της Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης

 

Στις επιχειρηματικές συνεργασίες… έπεσε το φλουρί από την Πρωτοχρονιάτικη πίτα που έκοψαν από κοινού ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος και η Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης.
 
Η καθιερωμένη εκδήλωση των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών για το καλωσόρισμα της χρονιάς, πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στο χώρο του Αllegro και περιελάμβανε κρασί κι εδέσματα.
 

O πρόεδρος του ΣΕΠΒΕ κ Κωστής Καγγελίδης καλωσορίζοντας τους καλεσμένους ανέφερε ότι το 2018 έχει έρθει μ’ ένα δυνατό μήνυμα αυτό της παρουσίας πολλών φορέων της Θεσσαλονίκης (ΣΕΠΒΕ, Τεχνόπολη, ΠΚΜ, ΑΖΚ, ΑΠΘ, ΠΑΜΑΚ, ΕΚΕΤΑ, ΒΕΘ, ΕΕΘ ΕΕΔΕ κα) στην εκδήλωση της πρωτοχρονιάτικης πίτας. «Είμαστε, είπε, όλοι μαζί για να συντονίσουμε τις δυνάμεις μας με στόχο να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο αύριο όπως είναι η υποχρέωσή μας».
 
Ο κ. Καγγελίδης στο χαιρετισμό του τόνισε ότι «οι στόχοι για το 2018 είναι πρώτον να είμαστε συνθετικοί και να συνεργούμε στο χώρο της πληροφορικής και της καινοτομίας και δεύτερον να εκφράσουμε τις μεγάλες ανεπάρκειες και ανισότητες  που αντιμετωπίζει η επιχειρηματικότητα στο κλάδο στην περιφέρεια. Οι επιχειρήσεις της Β. Ελλάδας αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα, ανταγωνίζονται κολοσσούς, ασύμμετρες καταστάσεις και είναι δύσκολο να έχουν πρόσβαση και ισότιμη μεταχείριση».
 
Στον δικό του χαιρετισμό εκ μέρους της «Τεχνόπολης και του Technopolis Cluster» ο πρόεδρος της και πρόεδρος της Helexpo-ΔΕΘ κ. Τάσος Τζήκας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο ΣΕΠΒΕ, η Τεχνόπολη (και το Cluster) θα συμμετέχουν στην «ζύμωση» που έχει ξεκινήσει κατά το πρόσφατο ταξίδι εκπροσώπων της ΔΕΘ στην Καλιφόρνια και στην Silicon Valley, με ελληνικές start up που δραστηριοποιούνται εκεί και οι οποίες θα κληθούν να πάρουν μέρος στην 83η ΔΕΘ (τον Σεπτέμβριο), στην οποία οι ΗΠΑ  θα είναι η τιμώμενη χώρα.
 
Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστας Γιουτίκας, ο πρόεδρος της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας κ. Παντελής Αγγελίδης, ο αντιπρύτανης του ΠΑΜΑΚ κ. Ιορδάνης Ελευθεριάδης και ο πρόεδρος της ΕΕΔΕ Μακεδονίας κ.  Απόστολος Αιγυπτιάδης.
 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλης Κόκκαλης, ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης κ. Σταύρος Καλαφάτης και ο επίσης βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης κ. Γεώργιος Ορφανός, ο αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Θάνος Κουλουτμπάνης και η εντεταλμένη σύμβουλος σε θέματα εξωστρέφειας, ανάπτυξης και χρηματοδοτήσεων του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Κυριακή Λιοδάκη.

 

Δελτίο Τύπου Κοπή της πίτας του ΣΕΠΒΕ και της Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 29/01/2018

Σας καλούμε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, που από κοινού οργανώνουν η Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης και ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018 στις 20.30 στο Allegro,... Περισσότερα »


Τα γραφεία της Deloitte Ελλάδας εγκαταστάθηκαν στην Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 19/01/2018

Τα γραφεία της Deloitte Ελλάδας στη Θεσσαλονίκη εγκαταστάθηκαν από τον Ιανουάριο του 2018 στο «Πάρκο Επιχειρήσεων Υψηλής Τεχνολογίας - Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης».   Η Deloitte Ελλάδας, με μια επιτυχημένη και... Περισσότερα »


Σύμφωνο Συνεργασίας Μεταξύ του Επιμελητηρίου Έβρου και της TECHNOPOLIS ICT PARK

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 08/01/2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Σύμφωνο Συνεργασίας Μεταξύ του Επιμελητηρίου Έβρου και της TECHNOPOLIS ICT PARK   Την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου ο πρόεδρος του TECHNOPOLIS ICT PARK Αναστάσιος Τζήκας, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του... Περισσότερα »


Bazaar Χριστουγέννων στις 7 Δεκεμβρίου στην Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης από τις 12.30 μέχρι τις 16.00

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 04/12/2017

  Η Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης και το Χαμόγελο του Παιδιού σας προσκαλούν στο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι που θα γίνει στις 7 Δεκεμβρίου 2017 στις 12.30 – 16.00 στο ισόγειο του κτιρίου της Τεχνόπολης.   Μια και όλοι αυτές τις μέρες... Περισσότερα »


13ο Πολυσυνέδριο Καινοτομία & Ανάπτυξη "Ψηφιακή Επιχειρηματικότητα"

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 25/10/2017

Το ka-business.gr διοργανώνει το 13ο πολυσυνέδριο «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» με θέμα την ‘Ψηφιακή Επιχειρηματικότητα’.  Το πολυσυνέδριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017, στο Συνεδριακό Κέντρο "Ι. Βελλίδης αίθουσα... Περισσότερα »


Η NetConnect διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Η επαγγελματική πλευρά των NAS»

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 24/10/2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ   Η NetConnect διοργανώνει εκδήλωση με θέμα « Η επαγγελματική πλευρά των NAS » την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017, ώρα 17:00 στην αίθουσα «ΜΑΡΚΟΣ ΔΟΥΦΟΣ» της Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης, Κτίριο Γ2.   Κατά την... Περισσότερα »


Στο 49ο Παγκόσμιο Συνέδριο της FIBEP στη Βιέννη η DataScouting

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 24/10/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στο 49 ο Παγκόσμιο Συνέδριο της FIBEP στη Βιέννη η DataScouting   H DataScouting συμμετείχε στο 49 ο Παγκόσμιο Συνέδριο της FIBEP στη Βιέννη από τις 4 έως τις 6 Οκτωβρίου. Το World Media Intelligence... Περισσότερα »


H DataScouting δυναμικά στο 3ο TechSaloniki

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 18/10/2017

H DataScouting δυναμικά στο 3ο TechSaloniki   H DataScouting συμμετείχε δυναμικά στο 3 ο TechSaloniki που πραγματοποιήθηκε στις 7 με 8 Οκτωβρίου στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.   Περισσότερες από 15 υγιείς,... Περισσότερα »


Εκπαιδευτική Ρομποτική στην Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 03/10/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Εκπαιδευτική Ρομποτική στην Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης Έναρξη: Σάββατο 7 Οκτωβρίου   Τμήματα ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ  για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου αρχίζουν  το Σάββατο 7 Οκτωβρίου στην ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ από... Περισσότερα »