Νέα

Το MindSpark έκλεψε τις εντυπώσεις

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 19/09/2019

Διεξάχθηκε για 2η χρονιά εστιάζοντας στο μάρκετινγκ, τη δημιουργικότητα και την καινοτόμο σκέψη

 

Στα πλαίσια της 84ης ΔΕΘ διεξάχθηκε το MindSpark, το μεγαλύτερο γεγονός στη χώρα μας για το μάρκετινγκ, τη δημιουργικότητα και την καινοτόμο σκέψη. Για 2η χρονιά παγκοσμίου φήμης εισηγητές βρέθηκαν στο βήμα του MindSpark και μοιράστηκαν τις γνώσεις του με το κοινό και αντάλλαξαν απόψεις για την οικονομία και την επιχειρηματικότητα. Οι συμμετέχοντες στο  «The MindSpark» είχαν τη δυνατότητα να ζήσουν 12 ώρες, με κορυφαίους εισηγητές και επαγγελματίες σε τρεις ενότητες, εξερευνώντας νέα πεδία και βρίσκοντας απαντήσεις σε ερωτήματα που αφορούν την προσωπικής ανάπτυξη. Σύμφωνα με τον Λεωνίδα Σκερλετόπουλο, συντονιστή του MindSpark, «πρόκειται για μια δράση που ξεκίνησε με στόχο να ανάψει την σπίθα στους ανθρώπους που βρίσκονται στις επιχειρήσεις – ιδιοκτήτες, ιδρυτές και στελέχη – με σκοπό να τους προσφέρει τα ερεθίσματα και πρακτικά εργαλεία ώστε να εξελιχθούν και να κάνουν το επόμενο βήμα

Εισηγητές του MindSpak The Mindspark The Mindspark

WordCamp Thessaloniki 2019

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 11/09/2019

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το μεγαλύτερο τεχνολογικό συνέδριο στην Ελλάδα.   Οι λόγοι για να συμμετάσχεις και να παρακολουθήσεις το WordCamp Thessaloniki 2019   είναι πολλοί και δε μετριούνται απλά στα δάχτυλα των χεριών.... Περισσότερα »


Ενημερωτικό φυλλάδιο γραφείου κοινωνικής επιχειρηματικότητας

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 06/09/2019

Περισσότερα »


Ενημερωτικό φυλλάδιο Growing Social

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 06/09/2019

Περισσότερα »


Οδηγός ευκαιριών για τις Κοινωνικές Επιχειρήσεις

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 06/09/2019

Περισσότερα »


Επιστρέφει πιο δυναμικό από ποτέ στην Θεσσαλονίκη το the Mindspark

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 03/09/2019

To μεγαλύτερο γεγονός για το Μάρκετινγκ, τη Δημιουργικότητα και την Καινοτόμο Σκέψη, «The Mindspark», επιστρέφει στις 11 & 12 Σεπτεμβρίου 2019 στο πλαίσιο της 84ης ΔΕΘ. Ένα καταιγιστικό διήμερο γνώσης, έμπνευσης και... Περισσότερα »


Πρόσκληση για startups

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 30/07/2019

Σας προωθούμε μία ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία που μας γνωστοποίησε η Πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα σχετικά με το πρόγραμμα Σεμιναρίων για startups που διοργανώνει το Γραφείο Ανάπτυξης Διεθνούς Συνεργασίας του Ισραήλ MASHAV με τίτλο:  ... Περισσότερα »


Παρουσίαση εκδήλωσης με θέμα "Κατοχύρωση Εφεύρεσης Λογισμικού"

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 07/06/2019

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση με θέμα «Κατοχύρωση Εφεύρεσης Λογισμικού» που διοργανώθηκε από το Technopolis A I Cluster την Δευτέρα 3 Ιουνίου στην Τεχνόπολη.   Ο εισηγητής κ. Σκουληκάρης Γιάννης, Director Operations Sector... Περισσότερα »


Δελτίο Τύπου Διήμερης εκδήλωσης στο πλαίσιο του έργου “Growing Social”

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 24/05/2019

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ανοιχτή διήμερη εκδήλωση για την «Ενίσχυση της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας μέσω της ίδρυσης Δομών Στήριξης στη Διασυνοριακή Περιοχή» με το ακρωνύμιο “Growing Social” το οποίο συγχρηματοδοτείται από το... Περισσότερα »


Δελτίο Τύπου συνεδρίου με θέμα: "From Your Idea to Your Own Business"

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 13/05/2019

  Διήμερο συνέδριο με θέμα « From Your Idea to Your Own Business » θα πραγματοποιηθεί στις 14 και 15 Μαΐου 2019, στο Hotel Esperanto στη Strumica. Το συνέδριο διοργανώνεται στο πλαίσιο του έργου IPA « Increasing the Innovative Sea,... Περισσότερα »