Νέα

Δελτίο Τύπου συνεδρίου με θέμα: "From Your Idea to Your Own Business"

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 13/05/2019

 

Διήμερο συνέδριο με θέμα «From Your Idea to Your Own Business» θα πραγματοποιηθεί στις 14 και 15 Μαΐου 2019, στο Hotel Esperanto στη Strumica. Το συνέδριο διοργανώνεται στο πλαίσιο του έργου IPA «Increasing the Innovative Sea, Environmental and Agricultural and IT related business» και χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή ένωση μέσω του προγράμματος συνεργασία του INTERREG IPA Cross Border Cooperation Programme CCI 2014 TC 16 I5CB 009, στο οποίο συμμετέχουν τέσσερεις φορείς από την Ελλάδα και δύο από την Βόρεια Μακεδονία.

Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν καλές πρακτικές για την έναρξη της επιχείρησής σας, την αναγκαιότητα του επιχειρηματικού σχεδίου και στρατηγικού σχεδιασμού, πώς να αυξήσετε τις πωλήσεις σας, πώς να τοποθετήσετε και να προωθήσετε τα προϊόντα σας και επίσης τις ευκαιρίες για τη χρηματοδότηση νέων επιχειρήσεων που προσφέρονται από το γραφείο ευρέσεως εργασίας και τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά μέσα για νέους επιχειρηματίες από το Ταμείο για την καινοτομία και την τεχνολογική ανάπτυξη, κλπ. Παράλληλα, θα παρουσιαστούν ο επιταχυντής της γνώσης για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και η κατάσταση με την επιχειρηματικότητα στην Νότιο-ανατολική περιοχή.

Κύριοι ομιλητές του συνεδρίου θα είναι ο κ. Kalin Babushku και ο κ. Petar Lazarov από την KP-Macedonia Export, αναγνωρισμένοι εμπειρογνώμονες στον τομέα για τη θέσπιση και την επιχειρηματική δραστηριότητα.

Στα πλαίσια του ίδιου έργου ο Δήμος Λαγκαδά θα λειτουργήσει Θερμοκοιτίδα νεοφυών επιχειρήσεων με ειδίκευση στον τομέα των Αγροδιατροφικών Τεχνολογιών, ενώ αντίστοιχα ο Δήμος Θερμαϊκού θα λειτουργήσει θερμοκοιτίδα νεοφυών επιχειρήσεων με ειδίκευση στη Blue Economy.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κ. Κανάκη Στέλλα στο τηλ.: 2310 365120 ή στο site του έργου https://ibiseait.eu/

 

Δελτίο Τύπου συνεδρίου με θέμα:
IBiSEAit Agenda 
IBiSEAit Agenda

Συνέδριο με τίτλο “How to Become a Successful Entrepreneur”

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 23/04/2019

Διήμερο συνέδριο με θέμα « How to Become a Successful Entrepreneur» θα πραγματοποιηθεί στις 24 και 25 Απριλίου 2019 στην Οχρίδα , στο Millennium Palace Hotel. Το συνέδριο διοργανώνεται  από το GS1 στο πλαίσιο του έργου IPA «... Περισσότερα »


Πρόσκληση: Πρώτη παρουσίαση της QNAP στην Ελλάδα

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 10/04/2019

  Η εταιρεία NetConnect A.E . σας προσκαλεί στην πρώτη, αποκλειστικά, παρουσίαση των τεχνολογιών της QNAP Systems, Inc. στην Ελλάδα για να ανακαλύψετε τις τελευταίες καινοτόμες τεχνολογίες και  λύσεις.   Δείτε ζωντανά... Περισσότερα »


Πασχαλινό Bazzar από "Το Χαμόγελο του Παιδιού" στην Τεχνόπολη | 12/4/2019

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 03/04/2019

Περισσότερα »


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το συνέδριο με τίτλο Δράσεις ενίσχυσης της καινοτόμου Επιχειρηματικότητας

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 22/03/2019

Με επιτυχία στέφθηκε το συνέδριο με τίτλο « Δράσεις ενίσχυσης της καινοτόμου Επιχειρηματικότητας»   που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του έργου « Increase innovative Business   in   Sea ,  Environment... Περισσότερα »


Πρόσκληση συνεδρίου με τίτλο "Δράσεις ενίσχυσης της καινοτόμου Επιχειρηματικότητας"

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 06/03/2019

  Συνέδριο «Δράσεις ενίσχυσης της καινοτόμου Επιχειρηματικότητας»   Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019, 17:30-21:00, στην Τεχνόπολη Κτίριο Γ2          15:30... Περισσότερα »


Συνέδριο με τίτλο: «Δράσεις ενίσχυσης της καινοτόμου Επιχειρηματικότητας»

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 04/03/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Συνέδριο «Δράσεις ενίσχυσης της καινοτόμου Επιχειρηματικότητας»   Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου « « In c rease innovative Business in Sea , Environment &... Περισσότερα »


Δελτίο Τύπου: Με επιτυχία στέφθηκε η ημερίδα Success Stories του έργου Growing Social

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 12/02/2019

  Με επιτυχία στέφθηκε η ημερίδα Su ccess Stories του έργου Growing Social   Στο επίκεντρο του δήμου Πυλαίας Χορτιάτη η ενίσχυση της κοινωνικής επιχειρηματικότητας.   Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε... Περισσότερα »


Πρόσκληση ημερίδας με τίτλο "Ιστορίες Επιτυχίας" στον κλάδο της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 25/01/2019

Περισσότερα »


Επιτυχημένη διήμερη επιχειρηματική αποστολή στο CERN

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 23/01/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Επιτυχημένη διήμερη επιχειρηματική αποστολή πραγματοποιήθηκε στο CERN στην Γενεύη από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, την Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης και την υποστήριξη του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, του... Περισσότερα »