Νέα

Δελτίο Τύπου Διήμερης εκδήλωσης στο πλαίσιο του έργου “Growing Social”

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 24/05/2019

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ανοιχτή διήμερη εκδήλωση για την «Ενίσχυση της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας μέσω της ίδρυσης Δομών Στήριξης στη Διασυνοριακή Περιοχή» με το ακρωνύμιο “Growing Social” το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας INTERREG V-A «Ελλάδα – Βουλγαρία 2014-2020», που διοργάνωσε η Technopolis Θεσσαλονίκης Α.Ε., την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Μαΐου 2019, στις 12:00 μ.μ. στην  Τεχνόπολη, στο κτήριο Γ2, στην αίθουσα “Μάρκος Δούφος”.

 

Στο έργο, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα εδαφικής συνεργασίας INTERREG VA GR-BG 2014-2020,  συμμετέχουν από την Ελλάδα ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη (Επικεφαλής Εταίρος),  ο Φορέας Διαχείρισης και Διοίκησης Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης Α.Ε. (Εταίρος 2) και η Γενική Γραμματεία-Βιομηχανίας (Εταίρος 3) και από τη Βουλγαρία ο Δήμος Rudozem (Εταίρος 4) και το Local active group Zlatogerad – Nedelino (Εταίρος 5).

 

Στην εκδήλωση, απηύθυνε χαιρετισμό ο κ. Χαβούζης Μιχαήλ, Διευθύνων Σύμβουλος του φορέα Διαχείρισης και Διοίκησης Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης Α.Ε., δίνοντας έμφαση στην σημαντικότητα της υλοποίησης του έργου «Growing Social» και στο πλαίσιο της πλήρης εφαρμογής του με τη συμμετοχή κοινωνικών επιχειρήσεων της διασυνοριακής περιοχής.

 

Η διήμερη εκδήλωση του έργου «GROWING SOCIAL» αλλά και η υλοποίηση των δράσεων αυτού, αποσκοπεί στη δικτύωση μεταξύ των υφιστάμενων θερμοκοιτίδων στη διασυνοριακή περιοχή, στην ενημέρωση τους σχετικά με την κοινωνική επιχειρηματικότητα και τη μεταφορά τεχνογνωσίας ανάμεσα σε φορείς ενδιαφέροντος.

 

Την Παρασκευή 17.05.2019 διοργανώθηκε ημερίδα με θέμα «Κοινωνική επιχειρηματικότητα στη διασυνοριακή περιοχή και το έργο Growing Social» ενώ το Σάββατο 18.05.2019 διοργανώθηκαν 3 στρογγυλές τράπεζες με σκοπό την διερεύνηση της κοινωνικής επιχειρηματικότητας, τον ρόλο της δικτύωσης των κοινωνικών Κοιν.ΣΕπ. και της διασύνδεσης των θερμοκοιτίδων με φορείς ενδιαφέροντος και αναλύθηκαν τα πρώτα βήματα ίδρυσης μίας Κοιν.ΣΕπ  και τα διαθέσιμα εργαλεία marketing.

 

Την διήμερη εκδήλωση τίμησαν με τις πολύ ενδιαφέρουσες εμπειρίες και παρουσιάσεις τους καταξιωμένοι ομιλητές με σημαντικό έργο στην  κοινωνική επιχειρηματικότητα από τη διασυνοριακή περιοχή στην οποία υλοποιείται το έργο “Growing Social”.  

 

Μετά το πέρας τόσο της ημερίδας όσο και της στρογγυλής τράπεζας ακολούθησε κύκλος ερωταπαντήσεων του κοινού, ενώ δόθηκε η ευκαιρία στο κοινό να πάρει το λόγο και να εκφράσει τις απόψεις του και τις απορίες του.

 

Διήμερη εκδήλωση  στο πλαίσιο του έργου “Growing Social” Διήμερη εκδήλωση  στο πλαίσιο του έργου “Growing Social” Διήμερη εκδήλωση  στο πλαίσιο του έργου “Growing Social” Διήμερη εκδήλωση  στο πλαίσιο του έργου “Growing Social” Λογότυπο Growing Social

Δελτίο Τύπου συνεδρίου με θέμα: "From Your Idea to Your Own Business"

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 13/05/2019

  Διήμερο συνέδριο με θέμα « From Your Idea to Your Own Business » θα πραγματοποιηθεί στις 14 και 15 Μαΐου 2019, στο Hotel Esperanto στη Strumica. Το συνέδριο διοργανώνεται στο πλαίσιο του έργου IPA « Increasing the Innovative Sea,... Περισσότερα »


Διήμερη εκδήλωση στο πλαίσιο του έργου “Growing Social” στην Τεχνόπολη

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 13/05/2019

Ανοιχτή διήμερη εκδήλωση για την «Ενίσχυση της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας μέσω της ίδρυσης Δομών Στήριξης στη Διασυνοριακή Περιοχή» με το ακρωνύμιο “Growing Social” το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής... Περισσότερα »


Συνέδριο με τίτλο “How to Become a Successful Entrepreneur”

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 23/04/2019

Διήμερο συνέδριο με θέμα « How to Become a Successful Entrepreneur» θα πραγματοποιηθεί στις 24 και 25 Απριλίου 2019 στην Οχρίδα , στο Millennium Palace Hotel. Το συνέδριο διοργανώνεται  από το GS1 στο πλαίσιο του έργου IPA «... Περισσότερα »


Πρόσκληση: Πρώτη παρουσίαση της QNAP στην Ελλάδα

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 10/04/2019

  Η εταιρεία NetConnect A.E . σας προσκαλεί στην πρώτη, αποκλειστικά, παρουσίαση των τεχνολογιών της QNAP Systems, Inc. στην Ελλάδα για να ανακαλύψετε τις τελευταίες καινοτόμες τεχνολογίες και  λύσεις.   Δείτε ζωντανά... Περισσότερα »


Πασχαλινό Bazzar από "Το Χαμόγελο του Παιδιού" στην Τεχνόπολη | 12/4/2019

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 03/04/2019

Περισσότερα »


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το συνέδριο με τίτλο Δράσεις ενίσχυσης της καινοτόμου Επιχειρηματικότητας

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 22/03/2019

Με επιτυχία στέφθηκε το συνέδριο με τίτλο « Δράσεις ενίσχυσης της καινοτόμου Επιχειρηματικότητας»   που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του έργου « Increase innovative Business   in   Sea ,  Environment... Περισσότερα »


Πρόσκληση συνεδρίου με τίτλο "Δράσεις ενίσχυσης της καινοτόμου Επιχειρηματικότητας"

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 06/03/2019

  Συνέδριο «Δράσεις ενίσχυσης της καινοτόμου Επιχειρηματικότητας»   Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019, 17:30-21:00, στην Τεχνόπολη Κτίριο Γ2          15:30... Περισσότερα »


Συνέδριο με τίτλο: «Δράσεις ενίσχυσης της καινοτόμου Επιχειρηματικότητας»

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 04/03/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Συνέδριο «Δράσεις ενίσχυσης της καινοτόμου Επιχειρηματικότητας»   Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου « « In c rease innovative Business in Sea , Environment &... Περισσότερα »


Δελτίο Τύπου: Με επιτυχία στέφθηκε η ημερίδα Success Stories του έργου Growing Social

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 12/02/2019

  Με επιτυχία στέφθηκε η ημερίδα Su ccess Stories του έργου Growing Social   Στο επίκεντρο του δήμου Πυλαίας Χορτιάτη η ενίσχυση της κοινωνικής επιχειρηματικότητας.   Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε... Περισσότερα »