Νέα

Δελτίο Τύπου Μια νέα θερμοκοιτίδα με εξειδίκευση στον αγροδιατροφικό τομέα

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 15/09/2020

Μια νέα θερμοκοιτίδα με εξειδίκευση στον αγροδιατροφικό τομέα.
Δράση του έργου
IBiSEAit’ και του Δήμου Λαγκαδά

 

Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου ««Increase innovative Business in Sea, Environment & Agriculture and IT» με το ακρωνύμιο IBiSEAit, στο οποίο συμμετέχουν 4 φορείς από την Ελλάδα και 2 από την Βόρεια Μακεδονία στους επόμενους μήνες ο Δήμος Λαγκαδά θα λειτουργήσει στην Άσσηρο μια νέα θερμοκοιτίδα με έμφαση στις τεχνολογίες του Αγροδιατροφικού τομέα και του ICT.

 

Ειδικότερα ο Δήμος Λαγκαδά στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου με τίτλο IBiSEAit έχει σχεδιάσει όλα τα βήματα για την δημιουργία της θερμοκοιτίδας τόσο σε επίπεδο υποδομών αλλά και διαδικασιών / τεχνογνωσίας λειτουργίας.
Έτσι  μετά από έλεγχο και καταγραφή των αναγκών σε εξοπλισμό του δημοτικού καταστήματος Ασσήρου (πρώην Δημαρχείο) όπου θα στεγαστεί η προ-θερμοκοιτίδα & θερμοκοιτίδα έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την κάλυψη αυτών προκειμένου να είναι εφικτή η άμεση έναρξη της λειτουργίας της.

 

Βέβαια, το μέλημα του Δήμου Λαγκαδά είναι τόσο η έναρξη της λειτουργίας της προ-θερμοκοιτίδας για τους νέους επιχειρηματίες που απασχολούνται στον αγροδιατροφικό τομέα στο πλαίσιο ενός προγράμματος όσο και η συνεχή, απρόσκοπτη και αποτελεσματική λειτουργία του σε βάθος χρόνου. Για το λόγο αυτό, κάθε βήμα σχεδιάζεται κατόπιν ιδιαίτερης προσοχής και μελέτης των δεδομένων και των συνθηκών όπως αυτά υφίσταται αλλά και όπως αυτά διαμορφώνονται με την πάροδο του χρόνου.

 

Παράλληλα με τη δομή του Δήμου Λαγκαδά στο Δήμο Θερμαϊκού θα λειτουργήσει αντίστοιχη δομή με θεματικό προσανατολισμό το Blue Economy & ICT.

 

Για κάθε σχετική πληροφορία μπορείτε να επισκεφθείτε το site έργου https://ibiseait.eu/ ή στην Technopolis ICT Business Park και στο 2310365120

 

Το έργο «Increase innovative Business Sea,   Environment & Agriculture and IT» με το ακρωνύμιο IBiSEAit» συγχρηματοδοτούμενο από το πρόγραμμα εδαφικής συνεργασίας INTERREG IPA Cross Border Cooperation Programme CCI 2014 TC 16 I5CB 009.

 

Μια νέα θερμοκοιτίδα με εξειδίκευση στον αγροδιατροφικό τομέα

Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Technopolis ICT Business Park

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 04/09/2020

Tο πρώτο και μεγαλύτερο Πάρκο Επιχειρήσεων Υψηλής Τεχνολογίας στην Ελλάδα, την Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος συναντήθηκε με μέλη του Cluster Τεχνητής Νοημοσύνης με τα οποία είχε συζήτηση. Ο... Περισσότερα »


Πρόσκληση Δήλωση ενδιαφέροντος

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 01/08/2020

O Φορέας Διαχείρισης και Διοίκησης Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης Α.Ε. συμμετέχει  ως  εταίρος 3 στο   έργο   με   τίτλο: «Establishment  of  Business  Clubs  for  the ... Περισσότερα »


Start Up for Good | 2 και 3 Ιουλίου 2020

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 29/06/2020

Σε ένα μοναδικό εργαστήριο θα έχεις την ευκαιρία από διακεκριμένους εισηγητές να γνωρίσεις τις νέες τάσεις, προκλήσεις και προοπτικές στο πεδίο του Marketing και στην ανάπτυξη επιχειρηματικής δραστηριότητας. Το εργαστήριο θα... Περισσότερα »


RIS3 One Stop Liaison Office

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 19/05/2020

Χρηματοδοκικά εργαλεία με έμφαση στην Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα στους τομείς RIS3   To RIS3 One Stop Liaison Office αποτελεί μία δράση υποστήριξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στο Οικοσύστημα Καινοτομίας και... Περισσότερα »


Bazaar με χαμόγελο στις 17/12/19 στην Τεχνόπολη

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 02/12/2019

Περισσότερα »


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα με τίτλο "Δημιουργώντας Startup-Frendly Ecosystems"

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 02/12/2019

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα με τίτλο « Δημιουργώντας Startup - Frendly Ecosystems »   που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του έργου « Increase innovative Business   in   Sea ,  Environment... Περισσότερα »


Δελτίο Τύπου ημερίδας με θέμα "Δημιουργώντας Startup-Frendly Ecosystems"

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 22/11/2019

Η Technopolis ICT Busienss Park θέλοντας να ενισχύσει τη καινοτόμο νεανική επιχειρηματικότητα και να δώσει την ευκαιρία σε νέους και νέες να τολμήσουν και να διερευνήσουν τη δημιουργία νεοφυούς επιχείρησης διοργανώνει ημερίδα με θέμα: “... Περισσότερα »


Hμερίδα με θέμα: Δημιουργώντας Startups-friendly Ecosystems

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 18/11/2019

Η Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί στην ημερίδα με τίτλο «Δημιουργώντας Startup - friendly Ecosystems » Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019 στις 17.00 Αίθουσα « ΜΑΡΚΟΣ ΔΟΥΦΟΣ » της Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης  ... Περισσότερα »


StartUp For Good! 6-8/12/2019

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 11/11/2019

Για δηλώσεις συμμετοχής συμπληρώστε τη σχετική φόρμα: https://forms.gle/jeMCPpvW3M7vAMgQ9 Περισσότερα »