Νέα

Δυναμική παρουσία της DataScouting μέλος του Technopolis Cluster στο παγκόσμιο συνέδριο της FIBEP στην Ουάσινγκτον

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 08/12/2016


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Δυναμική παρουσία της DataScouting στο παγκόσμιο συνέδριο της FIBEP στην Ουάσινγκτον

 

Η DataScouting συμμετείχε και φέτος στο παγκόσμιο συνέδριο της FIBEP στην Ουάσινγκτον, 17-18  Νοεμβρίου. Το 48ο  World Media Intelligence Congress είχε ως κεντρικό θέμα το «From Media Intelligence to Business Intelligence», με περισσότερους από 40 ομιλητές και πάνω από 160 σύνεδρους από περισσότερες από 30 χώρες ανά τον κόσμο. Μεταξύ των ομιλητών ήταν και ο κ. Σταύρος Βολογιαννίδης, ιδρυτής της DataScouting, που παρουσίασε τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στην επεξεργασία οπτικοακουστικού υλικού σε ραδιόφωνο και τηλεόραση. Η DataScouting στήριξε το συνέδριο της FIBEP ως Congress Partner και συμμετείχε και ως εκθέτης με τις λύσεις λογισμικού που διαθέτει για print και broadcast media monitoring, παρουσιάζοντας εξειδικευμένα εργαλεία για logo detection, ad monitoring και αναγνώριση φωνής. Επιπλέον, η DataScouting διοργάνωσε το Super Networking Session (SNS), για δεύτερη συνεχή χρονιά, μετά την επιτυχία του στο παγκόσμιο συνέδριο της FIBEP στη Βιέννη το 2015.  Και φέτος, συντονίστρια του SNS ήταν η κα Καρακεβά Σοφία, Υπεύθυνη Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας στην DataScouting και μία εκ των επτά Αντιπροέδρων της FIBEP.  Το World Media Intelligence Congress της FIBEP είναι το μεγαλύτερο παγκόσμιο συνέδριο για το χώρο των media, των δημοσίων σχέσεων και της εταιρικής επικοινωνίας. Η FIBEP είναι η μεγαλύτερη ένωση για την παρακολούθηση και ανάλυση μέσων μαζικής ενημέρωσης στον κόσμο (Media Intelligence).

 

Σχετικά με τη FIBEP

Η FIBEP είναι η μεγαλύτερη ένωση στον κόσμο στο χώρο του media intelligence με πάνω από 13.800 υπαλλήλους και 120 μέλη σε περισσότερες από 60 χώρες από όλο τον κόσμο.  Οι υπηρεσίες παρακολούθησης media και ανάλυσης που παρέχουν τα μέλη της FIBEP από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και social media σε εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες (όπως επιχειρήσεις, κυβερνητικοί και μη οργανισμοί) αποτελούν απαραίτητο εργαλείο για την αποτελεσματική συγκέντρωση και διαχείριση πληροφοριών συνεισφέροντας καθοριστικά στη λήψη σωστών και επιτυχημένων αποφάσεων. Η FIBEP ιδρύθηκε το 1953 στο Παρίσι και η Γενική Γραμματεία εδρεύει στη Βιέννη. 

 

Σχετικά με τη DataScouting

Η DataScouting είναι μία εταιρία παροχής και ανάπτυξης λογισμικού και τεχνολογικών υπηρεσιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών με εξειδίκευση στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων για εταιρίες και οργανισμούς media monitoringβιβλιοθήκες, αρχεία και μουσεία, και εταιρίες. 


Δυναμική παρουσία της DataScouting μέλος του Technopolis Cluster στο παγκόσμιο συνέδριο της FIBEP στην Ουάσινγκτον
Δυναμική παρουσία της DataScouting μέλος του Technopolis Cluster στο παγκόσμιο συνέδριο της FIBEP στην Ουάσινγκτον

Η Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης Business Partners του ICEIRD 2017

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 18/11/2016

Το  10ο Διεθνές Συνέδριο Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης (International Conference for Entrepreneurship, Innovation and Regional Development - ICEIRD)  θα διεξαχθεί στις  31 Αυγούστου - 1 Σεπτεμβρίου... Περισσότερα »


Η Goodvidio επιτυγχάνει αυξήσεις έως +80%

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 11/11/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ     Η Goodvidio επιτυγχάνει αυξήσεις έως +80% στο conversion rate των ηλεκτρονικών καταστημάτων και δέχεται νέα επένδυση €500,000   H Goodvidio, η υπηρεσία που βοηθά... Περισσότερα »


Η Apifon μέλος του Technopolis Cluster συνεχίζει να διακρίνεται

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 07/11/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΕΛΗΦΘΗ:  Η Α PIFON ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2016. «ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΧΡΟΝΙΑΣ 2016»   Στους τελικούς... Περισσότερα »


Η Τεχνολογία στη Θεσσαλονίκη Ξεκινάει από Εδώ 7-8/10/2016 Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης ΔΕΘ

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 05/10/2016

Περισσότερα »


Πρόγραμμα ομιλιών

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 04/10/2016

Πρόγραμμα ομιλιών του TechSaloniki Περισσότερα »


TechSaloniki Διήμερο προσέλκυσης νέων εργαζομένων στις επιχειρήσεις πληροφορικής

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 30/09/2016

Το TechSaloniki ένα δυναμικό skill matching event στο χώρο της πληροφορικής θα πραγματοποιηθεί στις 7 και 8 Οκτωβρίου 2016 στο Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης. Έχουν συγκεντρωθεί οι ανάγκες σε ανθρώπινο δυναμικό των 15 εταιριών  και άλλων... Περισσότερα »


Πρόσκληση εκδήλωσης της εταιρίας ENTRANET μέλος του Cluster Technopolis

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 18/07/2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ   Πρόσκληση εκδήλωσης της εταιρίας ENTRANET   μέλος του Cluster Technopolis, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016 στις 17.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης Κτίριο Γ2.... Περισσότερα »


30 επιχειρήσεις και έξι επιστημονικά ιδρύματα στο Cluster Πληροφορικής της Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 15/07/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ     30 επιχειρήσεις και έξι επιστημονικά ιδρύματα στο Cluster Πληροφορικής της Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης     Οι αριθμοί είναι εντυπωσιακοί: 30 επιχειρήσεις, με συνολικό... Περισσότερα »


Πρόσκληση εκδήλωσης Cluster Ανάπτυξης Λογισμικού Technopolis

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 12/07/2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Το Cluster Ανάπτυξης Λογισμικού Technopolis σας προσκαλεί στην εκδήλωση με θέμα «Τεχνολογικά Clusters - η Διεθνής Εμπειρία» με ομιλητή τον καθηγητή κ. Ιωσήφ Σηφάκη, που είναι μέλος... Περισσότερα »