Νέα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα με τίτλο "Δημιουργώντας Startup-Frendly Ecosystems"

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 02/12/2019

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα με τίτλο «Δημιουργώντας Startup-Frendly Ecosystems» που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του έργου «Increase innovative Business  in  Sea, Environment  & Agriculture and IT» με το ακρωνύμιο IBiSEAit» συγχρηματοδοτούμενο από το πρόγραμμα εδαφικής συνεργασίας INTERREG IPA Cross Border Cooperation Programme CCI 2014 TC 16 I5CB 009.


Η ημερίδα διοργανώθηκε από το TECHNOPOLIS ICT BUSINESS PARK, την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019 στην Αίθουσα «ΜΑΡΚΟΣ ΔΟΥΦΟΣ» της Τεχνόπολης, και συγκέντρωσε πλήθος ενδιαφερομένων από το χώρο του startup community, των νέων επιχειρηματιών, και νέους αποφοίτους, Επίσης την παρακολούθησαν πολλοί επιχειρηματίες αλλά και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης.

 

Την ημερίδα χαιρέτησαν ο κ. Νίκος Τζόλλας, Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΚΜ Εντεταλμένος στην καινοτομία, αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας, ο κ. Γιάννης Ταχματζίδης, Δήμαρχος Λαγκαδά, παρουσίασε τη Θερμοκοιτίδα στο Δήμο με εξειδίκευση στις καινοτόμες επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού τομέα, ο κ. Μιχάλης Χαβούζης, Διευθύνων Σύμβουλος Technopolis ICT Business Park, παρουσίασε το σύνολο του έργου, τις δράσεις και τους στόχους του,  ο κ. Απόστολος Κρητικός,  Υπ. Διδάκτωρ Πληροφορικής ΑΠΘ, Συνιδρυτής & CTO, Social Mind παρουσίασε ένα οικοσύστημα σε κίνηση, το ξεκίνημα των open coffee, τη ζωντανή κοινότητα, τις νέες τεχνολογίες, και τις σπουδαίες νίκες. Τέλος ο Δρ Φώτης Φιλιππόπουλος, Βραβευμένος με ΕΑΑ ειδικός εταιρικής καινοτομίας και έρευνας, Ιδρυτής της Curious, Inc.κ.  μίλησε για την καινοτομία, τους μύθους και τις αλήθειες που την περιβάλλουν, και τα προαπαιτούμενα της - Ενοποίηση της επιχειρηματικής και τεχνολογικής στρατηγικής.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα με τίτλο Γιάννης Ταχματζίδης, Δήμαρχος Λαγκαδά Απόστολος Κριτικός Φώτης Φιλιππόπουλος Κοινό εκδήλωσης Κοινό εκδήλωσης

Δελτίο Τύπου ημερίδας με θέμα "Δημιουργώντας Startup-Frendly Ecosystems"

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 22/11/2019

Η Technopolis ICT Busienss Park θέλοντας να ενισχύσει τη καινοτόμο νεανική επιχειρηματικότητα και να δώσει την ευκαιρία σε νέους και νέες να τολμήσουν και να διερευνήσουν τη δημιουργία νεοφυούς επιχείρησης διοργανώνει ημερίδα με θέμα: “... Περισσότερα »


Hμερίδα με θέμα: Δημιουργώντας Startups-friendly Ecosystems

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 18/11/2019

Η Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί στην ημερίδα με τίτλο «Δημιουργώντας Startup - friendly Ecosystems » Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019 στις 17.00 Αίθουσα « ΜΑΡΚΟΣ ΔΟΥΦΟΣ » της Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης  ... Περισσότερα »


StartUp For Good! 6-8/12/2019

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 11/11/2019

Για δηλώσεις συμμετοχής συμπληρώστε τη σχετική φόρμα: https://forms.gle/jeMCPpvW3M7vAMgQ9 Περισσότερα »


Δελτίου Τύπου Επιχειρηματικής αποστολής στο San Francisco

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 30/09/2019

Επιχειρηματική αποστολή, για την προώθηση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην Πολιτεία της Καλιφόρνια των ΗΠΑ διοργανώνει η Περιφέρεια, σε συνεργασία με την Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης και τον Σύνδεσμο... Περισσότερα »


H Technopolis ICT Βusiness Park SA συμμετείχε στην 84η ΔΕΘ

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 26/09/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   H Technopolis ICT Βusiness Park SA συμμετείχε στην 84η ΔΕΘ στο Digital Greece του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης με στόχο την προβολή της καινοτόμου επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα. Ειδικότερα με τη συμμετοχή της... Περισσότερα »


Το MindSpark έκλεψε τις εντυπώσεις

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 19/09/2019

Διεξάχθηκε για 2 η χρονιά εστιάζοντας στο μάρκετινγκ, τη δημιουργικότητα και την καινοτόμο σκέψη   Στα πλαίσια της 84 ης ΔΕΘ διεξάχθηκε το MindSpark, το μεγαλύτερο γεγονός στη χώρα μας για το μάρκετινγκ, τη δημιουργικότητα και την... Περισσότερα »


WordCamp Thessaloniki 2019

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 11/09/2019

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το μεγαλύτερο τεχνολογικό συνέδριο στην Ελλάδα.   Οι λόγοι για να συμμετάσχεις και να παρακολουθήσεις το WordCamp Thessaloniki 2019   είναι πολλοί και δε μετριούνται απλά στα δάχτυλα των χεριών.... Περισσότερα »


Ενημερωτικό φυλλάδιο γραφείου κοινωνικής επιχειρηματικότητας

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 06/09/2019

Περισσότερα »


Ενημερωτικό φυλλάδιο Growing Social

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 06/09/2019

Περισσότερα »