Νέα

Νέες τεχνολογίες και ευκαιρίες για συνεργασία με Αμερικανικές εταιρίες

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 05/10/2012


"Νέες τεχνολογίες και ευκαιρίες για συνεργασία με Αμερικανικές εταιρίες"


 


Η Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης και ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος


σας προσκαλούν σε εκδήλωση


με θέμα:


 


«Νέες τεχνολογίες και ευκαιρίες για συνεργασία


με Αμερικανικές εταιρίες»


 


την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012, στις 15.00


στην αίθουσα εκδηλώσεων της Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης


 


Ομιλήτρια της εκδήλωσης είναι η κα Μπέτυ Αλεξανδροπούλου, Commercial Advisor, U.S. Commercial Service στην Αθήνα με θέμα ομιλίας «Doing Business through the U.S. Commercial Service: Focusing on ICT».


Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση για τη βοήθεια που μπορεί να προσφέρει το U.S. Commercial Service για την επίτευξη συνεργειών με Αμερικανικές εταιρίες, με έμφαση στον τομέα της τεχνολογίας επικοινωνιών και πληροφορικής.

1ο ΣΕΠΒΕ Members Forum 2012

1ο ΣΕΠΒΕ Members Forum 2012

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 01/10/2012

1ο ΣΕΠΒΕ Members Forum 2012 Διήμερη συνάντηση των Μελών του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος Ο ΣΕΠΒΕ διοργανώνει το 1 ο ΣΕΠΒΕ Members Forum 2012, των μελών του στις 10 - 11 Οκτωβρίου 2012 στην... Περισσότερα »


Επίσκεψη του Υπουργού ΑνΥπ Κωστή Χατζηδάκη στην Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 11/09/2012

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Κωστής Χατζηδάκης επισκέφθηκε  τη Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου και είχε συνάντηση με το ΔΣ της Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης και του Συνδέσμου... Περισσότερα »


Η Analysis Business Consulting είναι η πρώτη ΙΚΕ στην Β. Ελλάδα

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 13/07/2012

Ξεκίνησε τη λειτουργία της η αναβαθμισμένη υπηρεσία μίας στάσης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ)  και η  Analysis Business Consulting είναι η πρώτη εταιρία  στην Βόρεια Ελλάδα που συστάθηκε μέσω αυτής της... Περισσότερα »


Επίσκεψη της Πα.Δ.Ε.Ε στην Τεχνόπολη

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 13/07/2012

Επίσκεψη της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (Πα.Δ.Ε.Ε.) στην Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης   Στα πλαίσια της επίσκεψης του Διοικητικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (Πα.Δ.Ε.Ε.)  στη... Περισσότερα »


Εκδήλωση της Oktabit

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 27/06/2012

Η Oktabit μέτοχος της Τεχνόπολης  Θεσσαλονίκης στα πλαίσια της πρόσφατης σημαντικής συνεργασίας της με την εταιρία Huawei, σας προσκαλεί σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012 και ώρα10.00 πμ, στο χώρο της... Περισσότερα »


Συνάντηση των εταίρων του έργου SMEPipeline από τον ΣΕΠΒΕ

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 20/06/2012

Συνάντηση στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας διοργανώνει ο ΣΕΠΒΕ στη Θεσσαλονίκη  Την 3 η συνάντηση των εταίρων του έργου SMEPipeline πρόκειται να διοργανώσει ο ΣΕΠΒΕ στο πλαίσιο του... Περισσότερα »


Δ Τύπου από την Ανατολική ΑΕ και το ΣΕΠΒΕ

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 19/06/2012

  Δελτίο Τύπου από την ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε. και το ΣΕΠΒΕ Την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Τεχνόπολης, συνάντηση εργασίας με θέμα «ευκαιρίες συνεργασίας στον κλάδο ΤΠΕ». Η συνάντηση... Περισσότερα »


Γενική Συνέλευση της Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 13/06/2012

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση πραγματοποιεί η Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης ΑΕ την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012 και ώρα 13.00μμ στις εγκαταστάσεις της στη ΒΕΠΕ Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης.... Περισσότερα »


Πρόσκληση εκδήλωσης του ΣΕΠΒΕ και της Ανατολικής Θεσσαλονίκης

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 12/06/2012

Η Αναπτυξιακή Εταιρία Ο.Τ.Α. Ανατολικής Θεσσαλονίκης ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε και ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα “Ευκαιρίες συνεργασίας στον κλάδο ΤΠΕ” την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012 στις... Περισσότερα »