Νέα

Επίσκεψη της Πα.Δ.Ε.Ε στην Τεχνόπολη

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 13/07/2012

Επίσκεψη της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (Πα.Δ.Ε.Ε.) στην Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης


 


Στα πλαίσια της επίσκεψης του Διοικητικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (Πα.Δ.Ε.Ε.)  στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης μας, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στην συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012 και ώρα 18.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Τεχνόπολης μεταξύ του Διοικητικού Συμβουλίου της Πα.Δ.Ε.Ε. και του Διοικητικού Συμβουλίου της Τεχνόπολης.


Σκοπός της συνάντησης είναι η παρουσίαση και η επίτευξη συνεργειών μεταξύ της Τεχνόπολης και της Διεθνούς Επιχειρηματικής Κοινότητας.


Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να παρευρεθείτε στην παραπάνω συνάντηση καθώς πιστεύουμε ότι θα αποτελέσει γεγονός ιδιάζουσας σημασίας και μείζονος ενδιαφέροντος για τη Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης, η οποία για πρώτη φορά θα φιλοξενήσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Πα.Δ.Ε.Ε.

Νέες τεχνολογίες και ευκαιρίες για συνεργασία με Αμερικανικές εταιρίες
Νέες τεχνολογίες και ευκαιρίες για συνεργασία με Αμερικανικές εταιρίες 
Νέες τεχνολογίες και ευκαιρίες για συνεργασία με Αμερικανικές εταιρίες

Εκδήλωση της Oktabit

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 27/06/2012

Η Oktabit μέτοχος της Τεχνόπολης  Θεσσαλονίκης στα πλαίσια της πρόσφατης σημαντικής συνεργασίας της με την εταιρία Huawei, σας προσκαλεί σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012 και ώρα10.00 πμ, στο χώρο της... Περισσότερα »


Συνάντηση των εταίρων του έργου SMEPipeline από τον ΣΕΠΒΕ

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 20/06/2012

Συνάντηση στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας διοργανώνει ο ΣΕΠΒΕ στη Θεσσαλονίκη  Την 3 η συνάντηση των εταίρων του έργου SMEPipeline πρόκειται να διοργανώσει ο ΣΕΠΒΕ στο πλαίσιο του... Περισσότερα »


Δ Τύπου από την Ανατολική ΑΕ και το ΣΕΠΒΕ

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 19/06/2012

  Δελτίο Τύπου από την ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε. και το ΣΕΠΒΕ Την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Τεχνόπολης, συνάντηση εργασίας με θέμα «ευκαιρίες συνεργασίας στον κλάδο ΤΠΕ». Η συνάντηση... Περισσότερα »


Γενική Συνέλευση της Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 13/06/2012

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση πραγματοποιεί η Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης ΑΕ την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012 και ώρα 13.00μμ στις εγκαταστάσεις της στη ΒΕΠΕ Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης.... Περισσότερα »


Πρόσκληση εκδήλωσης του ΣΕΠΒΕ και της Ανατολικής Θεσσαλονίκης

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 12/06/2012

Η Αναπτυξιακή Εταιρία Ο.Τ.Α. Ανατολικής Θεσσαλονίκης ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε και ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα “Ευκαιρίες συνεργασίας στον κλάδο ΤΠΕ” την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012 στις... Περισσότερα »


Η Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης στην εκδήλωση MOBIP 2012

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 30/05/2012

Συμμετοχή της Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης στην εκδήλωση με θέμα «Δικτύωση δυναμικών εταιρειών με κορυφαίες επιχειρήσεις, venture capital, και ειδικούς στον Τομέα Κινητών Εφαρμογών MOBIP 2012», που θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαΐου – 1 Ιουνίου 2012 στο... Περισσότερα »


Η Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης συμμετείχε στο 2ο Συνέδριο «Καινοτομία & Ανάπτυξη»

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 29/05/2012

Η Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης συμμετείχε στο 2 ο Συνέδριο «Καινοτομία & Ανάπτυξη» Η Τεχνόπολη θεσσαλονίκης συμμετείχε στο 2 ο Συνέδριο «Καινοτομία & Ανάπτυξη» που διοργανώθηκε από το διαδικτυακό κανάλι www.ka-business.gr στη... Περισσότερα »


Χορηγός εκδήλωσης η Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 29/05/2012

  Χορηγός η Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης στο project «Οι ακτές Αλλιώς»   Αξιοποιώντας το ανατολικό θαλάσσιο μέτωπο της Θεσσαλονίκης Περιβαλλοντικές Δράσεις 9-10 Ιουνίου 2012   Η Parallaxi και... Περισσότερα »


Εκδήλωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής Β.Ε. και της Ατλαντίς Συμβουλευτικής

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 27/04/2012

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος και η Ατλαντίς Συμβουλευτική ΑΕ σας προσκαλούν στην εσπερίδα με θέμα     «Ευκαιρίες Χρηματοδότησης και Αναδιάρθρωσης Εν Μέσω της Κρίσης»   Η... Περισσότερα »