Νέα

Συνάντηση των εταίρων του έργου SMEPipeline από τον ΣΕΠΒΕ

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 20/06/2012

Συνάντηση στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας διοργανώνει ο ΣΕΠΒΕ στη Θεσσαλονίκη
 Την 3η συνάντηση των εταίρων του έργου SMEPipeline πρόκειται να διοργανώσει ο ΣΕΠΒΕ στο πλαίσιο του διακρατικού έργου το οποίο εντάσσεται στο ευρωπαϊκό Πρόγραμμα εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα-Βουλγαρία 2007-2013.  Ο ΣΕΠΒΕ ως εταίρος του έργου SMEPipeline  συμμετέχει στο εταιρικό σχήμα του έργου με στόχο την υποστήριξη και την ενίσχυση των μελών του αλλά και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων του κλάδου της πληροφορικής μέσα από τις επιμέρους στοχευμένες δράσεις του έργου.


 


Έτσι, στο πλαίσιο του έργου, την Πέμπτη 21/6/2012 ο ΣΕΠΒΕ θα πραγματοποιήσει τη 3η συνάντηση των εταίρων του έργου, με στόχο τον συντονισμό και την παρακολούθηση της πορείας υλοποίησης του έργου. Συμμετέχοντες στη συνάντηση θα συμμετέχουν εκπρόσωποι από το ΚΕΠΑ ως Επικεφαλής Εταίρος του έργου καθώς και του εταίρου από τη Βουλγαρία, της Αναπτυξιακής του Δήμου Razlog-LEDA.


 


Λίγα λόγια για το έργο: Το έργο SMEPipeline (Creating project pipeline for SME Development, financed by EU Structural Funds) αφορά στην ενίσχυση και στην προώθηση της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα και στη Βουλγαρία μέσω της αξιοποίησης έργων και προγραμμάτων που αφορούν στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, χρηματοδοτούμενα από Ευρωπαϊκούς και εθνικούς πόρους μέσω Επιχειρησιακών Προγραμμάτων, όπως το ΕΠ ''Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα'' 2007-2013 (ΕΠΑΝΙΙ), το ΕΠ ''Ψηφιακή σύγκλιση'' καθώς και τα Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα(ΠΕΠ).  Επιπλέον, το έργο σκοπεύει στη δημιουργία μιας δέσμης έργων για τον εκσυγχρονισμό των ΜΜε μέσω της χρήσης Πληροφοριακών συστημάτων. Το έργο θα αναπτυχθεί μέσω της ανταλλαγής καλών πρακτικών τις οποίες εφαρμόζονται στις δύο χώρες-εταίροι του έργου και της μελέτης άλλων επιτυχημένων περιπτώσεων

Επίσκεψη του ΥΜΑ-Θ, Θ. Καράογλου στην «Τεχνόπολη»

Δ Τύπου από την Ανατολική ΑΕ και το ΣΕΠΒΕ

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 19/06/2012

  Δελτίο Τύπου από την ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε. και το ΣΕΠΒΕ Την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Τεχνόπολης, συνάντηση εργασίας με θέμα «ευκαιρίες συνεργασίας στον κλάδο ΤΠΕ». Η συνάντηση... Περισσότερα »


Γενική Συνέλευση της Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 13/06/2012

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση πραγματοποιεί η Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης ΑΕ την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012 και ώρα 13.00μμ στις εγκαταστάσεις της στη ΒΕΠΕ Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης.... Περισσότερα »


Πρόσκληση εκδήλωσης του ΣΕΠΒΕ και της Ανατολικής Θεσσαλονίκης

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 12/06/2012

Η Αναπτυξιακή Εταιρία Ο.Τ.Α. Ανατολικής Θεσσαλονίκης ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε και ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα “Ευκαιρίες συνεργασίας στον κλάδο ΤΠΕ” την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012 στις... Περισσότερα »


Η Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης στην εκδήλωση MOBIP 2012

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 30/05/2012

Συμμετοχή της Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης στην εκδήλωση με θέμα «Δικτύωση δυναμικών εταιρειών με κορυφαίες επιχειρήσεις, venture capital, και ειδικούς στον Τομέα Κινητών Εφαρμογών MOBIP 2012», που θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαΐου – 1 Ιουνίου 2012 στο... Περισσότερα »


Η Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης συμμετείχε στο 2ο Συνέδριο «Καινοτομία & Ανάπτυξη»

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 29/05/2012

Η Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης συμμετείχε στο 2 ο Συνέδριο «Καινοτομία & Ανάπτυξη» Η Τεχνόπολη θεσσαλονίκης συμμετείχε στο 2 ο Συνέδριο «Καινοτομία & Ανάπτυξη» που διοργανώθηκε από το διαδικτυακό κανάλι www.ka-business.gr στη... Περισσότερα »


Χορηγός εκδήλωσης η Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 29/05/2012

  Χορηγός η Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης στο project «Οι ακτές Αλλιώς»   Αξιοποιώντας το ανατολικό θαλάσσιο μέτωπο της Θεσσαλονίκης Περιβαλλοντικές Δράσεις 9-10 Ιουνίου 2012   Η Parallaxi και... Περισσότερα »


Εκδήλωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής Β.Ε. και της Ατλαντίς Συμβουλευτικής

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 27/04/2012

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος και η Ατλαντίς Συμβουλευτική ΑΕ σας προσκαλούν στην εσπερίδα με θέμα     «Ευκαιρίες Χρηματοδότησης και Αναδιάρθρωσης Εν Μέσω της Κρίσης»   Η... Περισσότερα »


Επίσκεψη του Cardiff University στην Τεχνόπολη

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 30/03/2012

Την Δευτέρα 2 Απριλίου από τις 15:00-16:30 θα επισκεφτεί την Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης ομάδα φοιτητών και ακαδημαϊκών από το Cardiff University για να ενημερωθούν για την Τεχνόπολη.... Περισσότερα »


Πρόσκληση σε εκδήλωση του Ελληνικού Ινστιτούτου Πληροφορικής (ΕΙΠ)

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 23/03/2012

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Πληροφορικής (ΕΙΠ) του Τμήματος Μακεδονίας της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) σας προσκαλεί σε εκδήλωση στο χώρο της Τεχνόπολης (ΚΤΙΡΙΟ Γ2) στην Πυλαία Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012, ώρα... Περισσότερα »