Δ Τύπου από την Ανατολική ΑΕ και το ΣΕΠΒΕ

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 19/06/2012

 


Δελτίο Τύπου από την ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε. και το ΣΕΠΒΕ




Την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Τεχνόπολης, συνάντηση εργασίας με θέμα «ευκαιρίες συνεργασίας στον κλάδο ΤΠΕ». Η συνάντηση συνδιοργανώθηκε από την ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε. και το ΣΕΠΒΕ και είχε στόχο τον εντοπισμό ευκαιριών συνεργασίας στον κλάδο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνίας.


Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι εταιριών που φιλοξενούνται στη θερμοκοιτίδα Τεχνόπολης καθώς και μέλη του Περιφερειακού Εργαστηρίου για την καινοτομία που έχει συστηθεί στο πλαίσιο του έργου AsviLocPlus. Οι εκπρόσωποι των εταιριών παρουσίασαν τα πρόσφατα επιτεύγματα και τις κινήσεις τους ως προς δράσεις networking, technology brokerage και clustering. Συγκεκριμένα, εκπροσωπήθηκαν οι εταιρίες:



Η εκδήλωση αυτή έκλεισε τον κύκλο πιλοτικών δράσεων που ανέλαβε η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε. στο πλαίσιο του έργου Agency Supporting Value of Innovation System in Regional and Local Economies (AsviLoc+) (www.asvilocplus.eu) το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό διακρατικό πρόγραμμα εδαφικής συνεργασίας South – East Europe.

Εκδήλωση ενημέρωση για τη Δράση ICT4Growth
Invitation
Program