Πρόσκληση για startups

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 30/07/2019

Σας προωθούμε μία ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία που μας γνωστοποίησε η Πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα σχετικά με το πρόγραμμα Σεμιναρίων για startups που διοργανώνει το Γραφείο Ανάπτυξης Διεθνούς Συνεργασίας του Ισραήλ MASHAV με τίτλο:

 

“Innovative Entrepreneurship: Early Stage Startups”

 

Tο πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 10-19 Νοεμβρίου στο Ισραήλ, στο πλαίσιο της τριμερούς συνεργασίας μεταξύ Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου και αφορά startups «αρχικών σταδίων».

 

Kαλούμε τους φορείς που υποστηρίζουν τη νεοφυή επιχειρηματικότητα, να ενημερώσουν τις επιχειρηματικές ομάδες με τις οποίες συνεργάζονται ή συνεργάστηκαν σχετικά πρόσφατα, για να διερευνήσουν τη δυνατότητα συμμετοχής τους στο εν λόγω πρόγραμμα και να επωφεληθούν των σεμιναρίων, αλλά και της συνολικής επαφής τους με το ιδιαίτερα δυναμικό οικοσύστημα καινοτομίας του Ισραήλ.

 

Οι ελάχιστες προδιαγραφές των συμμετεχόντων, όπως αναφέρονται και στο σχετικό έντυπο είναι Πτυχίο Πανεπιστημίου, 3 χρόνια κατ΄ ελάχιστον επαγγελματική εμπειρία και άριστη γνώση Αγγλικών.

Τα δίδακτρα των σεμιναρίων και η διαμονή καλύπτονται από το Υπ.Εξωτερικών του Ισραήλ, ενώ τα εισιτήρια θα καλυφθούν από τους συμμετέχοντες.

 

Αιτήσεις υποβάλλονται στην πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα ή στην ιστοσελίδα του MASHAV: http://mfa.gov.il/MFA/mashav/Courses/Pages/default.aspx και ένα επιπλέον αντίγραφο θα πρέπει να αποσταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση rana@mctc.org.il υπόψη της “Ms. Rana Nahhas Suidan”.  

Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων: 6η Σεπτεμβρίου 2019. 

 

startup
Πρόσκληση για startups