Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα με τίτλο "Δημιουργώντας Startup-Frendly Ecosystems"

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 02/12/2019

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα με τίτλο «Δημιουργώντας Startup-Frendly Ecosystems» που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του έργου «Increase innovative Business  in  Sea, Environment  & Agriculture and IT» με το ακρωνύμιο IBiSEAit» συγχρηματοδοτούμενο από το πρόγραμμα εδαφικής συνεργασίας INTERREG IPA Cross Border Cooperation Programme CCI 2014 TC 16 I5CB 009.


Η ημερίδα διοργανώθηκε από το TECHNOPOLIS ICT BUSINESS PARK, την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019 στην Αίθουσα «ΜΑΡΚΟΣ ΔΟΥΦΟΣ» της Τεχνόπολης, και συγκέντρωσε πλήθος ενδιαφερομένων από το χώρο του startup community, των νέων επιχειρηματιών, και νέους αποφοίτους, Επίσης την παρακολούθησαν πολλοί επιχειρηματίες αλλά και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης.

 

Την ημερίδα χαιρέτησαν ο κ. Νίκος Τζόλλας, Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΚΜ Εντεταλμένος στην καινοτομία, αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας, ο κ. Γιάννης Ταχματζίδης, Δήμαρχος Λαγκαδά, παρουσίασε τη Θερμοκοιτίδα στο Δήμο με εξειδίκευση στις καινοτόμες επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού τομέα, ο κ. Μιχάλης Χαβούζης, Διευθύνων Σύμβουλος Technopolis ICT Business Park, παρουσίασε το σύνολο του έργου, τις δράσεις και τους στόχους του,  ο κ. Απόστολος Κρητικός,  Υπ. Διδάκτωρ Πληροφορικής ΑΠΘ, Συνιδρυτής & CTO, Social Mind παρουσίασε ένα οικοσύστημα σε κίνηση, το ξεκίνημα των open coffee, τη ζωντανή κοινότητα, τις νέες τεχνολογίες, και τις σπουδαίες νίκες. Τέλος ο Δρ Φώτης Φιλιππόπουλος, Βραβευμένος με ΕΑΑ ειδικός εταιρικής καινοτομίας και έρευνας, Ιδρυτής της Curious, Inc.κ.  μίλησε για την καινοτομία, τους μύθους και τις αλήθειες που την περιβάλλουν, και τα προαπαιτούμενα της - Ενοποίηση της επιχειρηματικής και τεχνολογικής στρατηγικής.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα με τίτλο Γιάννης Ταχματζίδης, Δήμαρχος Λαγκαδά Απόστολος Κριτικός Φώτης Φιλιππόπουλος Κοινό εκδήλωσης Κοινό εκδήλωσης