Διήμερη εκδήλωση στο πλαίσιο του έργου “Growing Social” στην Τεχνόπολη

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 13/05/2019

Ανοιχτή διήμερη εκδήλωση για την «Ενίσχυση της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας μέσω της ίδρυσης Δομών Στήριξης στη Διασυνοριακή Περιοχή» με το ακρωνύμιο “Growing Social” το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας INTERREG V-A «Ελλάδα – Βουλγαρία 2014-2020», με τίτλο «Κοινωνική Επιχειρηματικότητα στη διασυνοριακή περιοχή και το έργο Growing Social» διοργανώνεται τις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη από τον Φορέα Διαχείρισης και Διοίκησης Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης Α.Ε.

 

Στο έργο, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα εδαφικής συνεργασίας INTERREG VA GR-BG 2014-2020,  συμμετέχουν από την Ελλάδα ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη (Επικεφαλής Εταίρος),  ο Φορέας Διαχείρισης και Διοίκησης Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης Α.Ε. (Εταίρος 2) και η Γενική Γραμματεία-Βιομηχανίας (Εταίρος 3) και από τη Βουλγαρία ο Δήμος Rudozem (Εταίρος 4) και το Local active group Zlatogerad – Nedelino (Εταίρος 5).

 

Την διήμερη εκδήλωση διοργανώνει η Technopolis Θεσσαλονίκης Α.Ε., την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Μαΐου 2019, στις 12:00 μ.μ. στην  Τεχνόπολη, στο κτήριο Γ2, στην αίθουσα “Μάρκος Δούφος” και προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο κοινωνικό επιχειρηματία και τις υφιστάμενες θερμοκοιτίδες στη διασυνοριακή περιοχή για δικτύωση, ενημέρωση σχετικά με την κοινωνική επιχειρηματικότητα καθώς και τη μεταφορά τεχνογνωσίας ανάμεσα σε φορείς ενδιαφέροντος.

 

Η διήμερη εκδήλωση του έργου «GROWING SOCIAL» αλλά και η υλοποίηση των δράσεων αυτού, αποσκοπεί στη δικτύωση μεταξύ των υφιστάμενων θερμοκοιτίδων στη διασυνοριακή περιοχή, στην ενημέρωση τους σχετικά με την κοινωνική επιχειρηματικότητα και τη μεταφορά τεχνογνωσίας ανάμεσα σε φορείς ενδιαφέροντος. Επιπροσθέτως, στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στρογγυλή τράπεζα με στόχο τη δικτύωση και την ανταλλαγή εμπειριών στον τομέα της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας μεταξύ των συμμετεχόντων.

 

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν καταξιωμένοι ομιλητές με σημαντικό έργο στην κοινωνική επιχειρηματικότητα στην διασυνοριακή περιοχή στην οποία πραγματοποιείται το έργο “Growing Social”.   

 

 

Growing Social
Πρόκληση εκδήλωσης
Ατζέντα εκδήλωσης
Poster