Δελτίο Τύπου ημερίδας με θέμα "Δημιουργώντας Startup-Frendly Ecosystems"

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 22/11/2019

Η Technopolis ICT Busienss Park θέλοντας να ενισχύσει τη καινοτόμο νεανική επιχειρηματικότητα και να δώσει την ευκαιρία σε νέους και νέες να τολμήσουν και να διερευνήσουν τη δημιουργία νεοφυούς επιχείρησης διοργανώνει ημερίδα με θέμα: “Δημιουργώντας Startup-Frendly Ecosystems” την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019 στις 17.00 στην Τεχνόπολη.

Αναλυτικότερα με την ημερίδα αυτή η Technopolis θέλει να εκπαιδεύσει τους νέους στη διαδικασία σχεδιασμού νεοφυούς επιχείρησης, τη σύλληψη της ιδέας, την ανάλυση και την ανάπτυξή της σε όλα τα κρίσιμα σημεία που θα καταστήσουν εφικτή την ακριβή προσέγγιση της ιδέας.

Ομιλητές της ημερίδας είναι ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Γιάννης Ταχματζίδης, ο κ. Απόστολος Κρητικός,  Υπ. Διδάκτωρ Πληροφορικής ΑΠΘ, Συνιδρυτής & CTO, Social Mind o οποίος θα παρουσιάσει "2007- 2019 ένα οικοσύστημα σε κίνηση" Το ξεκίνημα των open coffee, η ζωντανή κοινότητα, οι νέες τεχνολογίες, οι σπουδαίες νίκες και ο Δρ Φώτης Φιλιππόπουλος, Βραβευμένος με ΕΑΑ ειδικός εταιρικής καινοτομίας και έρευνας, Ιδρυτής της Curious, Inc.κ.  θα μιλήσει για την καινοτομία, τους μύθους και τις αλήθειες που την περιβάλλουν, και τα προαπαιτούμενα της - Ενοποίηση της επιχειρηματικής και τεχνολογικής στρατηγικής.

Η Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης συμμετέχει στο έργο  «Increase innovative Business in Sea, Environment & Agriculture and IT» με το ακρωνύμιοIBiSEAit του Προγράμματος εδαφικής συνεργασίας INTERREG IPA Cross Border Cooperation Programme  CCI 2014 TC 16 I5CB 009.

 

Δηλώσεις συμμετοχής http://bit.ly/2rDv7ZH

 

Δελτίο Τύπου ημερίδας με θέμα