ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Επίσκεψη στην Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης της Enterprise Greece στο πλαίσιο του προγράμματος Synergassia 25/04/2024 Επίσκεψη στην Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης της Enterprise Greece στο πλαίσιο του προγράμματος Synergassia Την Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε η Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.) που διοργάνωσε διήμερη... Περισσότερα »
Πρόσκληση 14/09/2023 Πρόσκληση Στο πλαίσιο του έργου «Greek Bulgarian Business Partnership by Assistance, Services, Solutions to Promote Open Regions Team» με το ακρωνύμιο «... Περισσότερα »
Δελτίο Τύπου: Μελέτη για τη δημιουργία θερμοκοιτίδας καινοτόμου επιχειρηματικότητας και ανάπτυξης στη Γορτυνία 11/04/2023 Δελτίο Τύπου: Μελέτη για τη δημιουργία θερμοκοιτίδας καινοτόμου επιχειρηματικότητας και ανάπτυξης στη Γορτυνία Η δημιουργία Θερμοκοιτίδας Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης στη Γορτυνία, βρίσκεται στο επίκεντρο μελέτης και συνεργασίας,... Περισσότερα »
Το έργο  GR-BG BUSINESS PASSPORT  συμμετέχει στην Έκθεση «AgroThessaly» στη Λάρισα από τις 9-12.3.2023 09/03/2023 Το έργο GR-BG BUSINESS PASSPORT συμμετέχει στην Έκθεση «AgroThessaly» στη Λάρισα από τις 9-12.3.2023 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Το έργο  GR-BG BUSINESS PASSPORT  συμμετέχει στην 13η Πανελλήνια Έκθεση για την Γεωργία και την... Περισσότερα »