Μια σημαντική βράβευση απονεμήθηκε στον CEO της Apifon

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 11/05/2018

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Μιασημαντικήβράβευσηγιατομέλοςτου Technopolis Cluster απονεμήθηκεστον CEO της Apifon, στο 40 under 40 του Fortune Greece

 

Στο νέο τεύχος του Fortune Greece εκδόθηκε η φετινή λίστα 40 under 40, η οποία συμπεριλαμβάνει νέους επιχειρηματίες που καινοτομούν στον κλάδο τους και σε αυτό βραβεύεται ο νεώτερος σε ηλικία CEO μέλος του Cluster.

O Κωνσταντίνος Στρουμπάκης είναι από τα ιδρυτικά μέλη του Technopolis Cluster Ανάπτυξης Λογισμικού και συμμετέχει ενεργά στις δράσεις και  πρωτοβουλίες του Cluster και τόσο ο ίδιος όσο και η Apifon αποτελούν ισχυρό επιτυχημένο παράδειγμα για πολλούς νέους επιχειρηματίες.

Ο Κωνσταντίνος Στρουμπάκης χαρακτηρίστηκε ως «αθλητής» στο στίβο των startup, αφού όπως δήλωσε και ο ίδιος θεωρεί τον εαυτό του αθλητή. «Ο αθλητής δεν θα πει ποτέ ότι εργάζεται, αλλά ότι κάνει αυτό που του αρέσει. Έτσι είμαι κι εγώ με τη δουλειά μου.»  Στην συνέντευξη που έδωσε ο κ. Στρουμπάκης για το Fortune, έκανε μια σύντομη αναδρομή στην επαγγελματική του πορεία (πριν και μετά την ίδρυση της Apifon) και πως γεννήθηκε η ιδέα του “messaging for business growth”. Οι σωστοί ελιγμοί, ένας αφανής μέντορας και η κατάλληλη στελέχωση της εταιρίας ήταν οι παράγοντες που συντέλεσαν στην ραγδαία ανάπτυξη της Apifon τα τελευταία χρόνια.

Οι επιτυχίες της Apifon συνεχίζονται με την πολύ επιτυχημένη συνεργασία με την Google στο πλαίσιο του Early AccessProgram για RCS Business Messaging. Το διεθνές πρότυπο RCS προωθείται από τη Google και των δικτύων κινητής τηλεφωνίας δίνοντας μοναδικές δυνατότητες επικοινωνίας με περιεχόμενο πλούσιο και διαδικαστικό.

Μία ακόμη σημαντική διάκριση της Apifon ήταν αυτή της ένταξης της στη θερμοκοιτίδα ανάπτυξης νεοφυών επιχειρήσεων Invest in Spain και η επερχόμενη της συνεργασία με την μεγαλύτερη εταιρία κινητής τηλεφωνίας στην Ισπανία, την Telefonica. Η συνεργασία με την Telefonica θα δώσει την δυνατότητα στην Apifon να αναπτύξει περαιτέρω τις δραστηριότητες της στην ευρύτερη περιοχή της Ισπανία καθώς και να τρέξει ερευνητικά προγράμματα σχετικά με την προσωποποιημένη επικοινωνία.

Το R&D department της Apifon συνεχώς διερευνά, εξελίσσει και βελτιστοποιεί τεχνολογίες και εφαρμογές προσφέροντας μοναδικές εφαρμογές και υπηρεσίες στους 2000 πελάτες της. Η πλατφόρμα Mookee λειτουργεί ως Cloud υπηρεσία και επιτρέπει την επικοινωνία με πολλαπλά κανάλια ( SMS RCS Email και Chat Apps ) και λογικούς συνδυασμούς πετυχαίνοντας βελτιστοποιημένες και στοχευμένες καμπάνιες. Ταυτόχρονα υπάρχουν διαθέσιμοι πολλοί και εύκολοι  τρόποι διασύνδεσης με συστήματα τρίτων.

 
 Περισσότερα για την Apifon  www.apifon.com 

και για το Technopolis Cluster www.technopoliscluster.gr

Μια σημαντική βράβευση απονεμήθηκε στον CEO της Apifon