H DataScouting δυναμικά στο 3ο TechSaloniki

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 18/10/2017

H DataScouting δυναμικά στο 3ο TechSaloniki

 

H DataScouting συμμετείχε δυναμικά στο 3ο TechSaloniki που πραγματοποιήθηκε στις 7 με 8 Οκτωβρίου στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.   Περισσότερες από 15 υγιείς, εξωστρεφείς και ταχεία αναπτυσσόμενες εταιρείες της πόλης με έμφαση στην τεχνολογία, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν περίπου 100 θέσεις εργασίας σε περισσότερες από 15 ειδικότητες σε εργαζόμενους, άνεργους, νέους πτυχιούχους και φοιτητές που συμμετείχαν.

 

Ο κ. Γιάννης Παπαστεργίου, Senior Software Engineer ήταν ένας από τους κεντρικούς ομιλητές της εκδήλωσης. Η ομιλία του είχε θέμα Intellectual Property protection in Java.

 

Οι υποψήφιοι είχαν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε workshops, να παρακολουθήσουν ομιλίες, να περάσουν screenings σε technical skills και να γνωρίσουν απ’ ευθείας τους πιθανούς εργοδότες τους.

 

 

Σχετικά με τη DataScouting

Η DataScouting είναι μία εταιρία παροχής και ανάπτυξης λογισμικού και τεχνολογικών υπηρεσιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών με εξειδίκευση στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων για εταιρίες και οργανισμούς media monitoring, βιβλιοθήκες, αρχεία και μουσεία.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την κα Σοφία Καρακεβά, CMO, soka@datascouting.com

H DataScouting δυναμικά στο 3ο TechSaloniki H DataScouting δυναμικά στο 3ο TechSaloniki