Bazaar Χριστουγέννων στις 7 Δεκεμβρίου στην Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης από τις 12.30 μέχρι τις 16.00

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 04/12/2017

 

Η Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης και το Χαμόγελο του Παιδιού σας προσκαλούν στο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι που θα γίνει στις 7 Δεκεμβρίου 2017 στις 12.30 – 16.00 στο ισόγειο του κτιρίου της Τεχνόπολης.

 

Μια και όλοι αυτές τις μέρες προσφέρουμε στην οικογένειά μας & σε φίλους δώρα χαράς, θα προσπαθήσουμε με το Παζάρι να βοηθήσουμε πιο δυναμικά τα παιδιά & τις ενέργειες του Συλλόγου.

 

Στην Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης, θα φιλοξενηθούν οι συνεργάτες από το Χαμόγελο του Παιδιού την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου όπου θα υπάρχουν δημιουργίες από τους εθελοντές του Συλλόγου καθώς και άλλα αντικείμενα (γούρια, κάρτες, κούπες, σχολικά, ημερολόγια κά).

 

Σας προσκαλούμε να προμηθευτείτε τα δώρα των γιορτών από το Χαμόγελο του Παιδιού και να ενισχύσουμε την προσπάθεια του Συλλόγου που αποδεδειγμένα αποτελεί μια σημαντική δύναμη βοήθειας και προστασίας των ανθρώπων που την έχουν ανάγκη.

 

Αρωγοί και κοινωνοί της προσπάθειάς μας θα θέλαμε να είστε εσείς, τα Μέλη μας, ώστε η υποστήριξή μας στο Χαμόγελο να γίνει ισχυρότερη με τη συμμετοχή όλων μας.

Bazaar Χριστουγέννων στις 7 Δεκεμβρίου στην Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης από τις 12.30 μέχρι τις 16.00