Η Apifon μέλος του Technopolis Cluster συνεχίζει να διακρίνεται

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 07/11/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΕΛΗΦΘΗ:

 Η ΑPIFON ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ

ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2016.

«ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΧΡΟΝΙΑΣ 2016»

 

Στους τελικούς νικητές του διαγωνισμού «ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΧΡΟΝΙΑΣ 2016»,  συμπεριλαμβάνεται και το μέλος  του Cluster ανάπτυξης λογισμικού ΤΕΧΝΟΠΟΛΗΣ «ΑPIFON» με τις καινοτόμες  υπηρεσίες και λύσεις  digital messaging που ανέπτυξε. Η «ΑPIFON» όπου κατάφερε  να βρεθεί ανάμεσα στις 8 νικήτριες εταιρείες του θεσμού!

Τα Βραβεία ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ διοργανώνονται από τον Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, ιδρυτή της easyJet, του ομίλου easyGroup και του Stelios Philanthropic Foundation, και απευθύνονται αποκλειστικά σε νέες και νέους Έλληνες επιχειρηματίες μέχρι 40 ετών που έχουν ξεκινήσει την επιχειρηματική τους δραστηριότητα τα τελευταία 7 χρόνια, με συνολικό τζίρο τουλάχιστον €10.000 το χρόνο.

Η βράβευση αυτή είναι συνέχεια της πολύ σημαντικής επιτυχίας και διάκρισης  της Apifon στα European Business Awards αλλά και της επιτυχούς μηχανογράφησης και υποστήριξης του 1oυ  Techsaloniki.  Η APIFON σχεδίασε, υλοποίησε και υποστήριξε με cloud λύσεις και έξυπνες εφαρμογές digital messaging όλη τη λειτουργία του event κερδίζοντας τις θετικές εντυπώσεις της οργάνωσης και των μελών που συμμετείχαν.

 

Λίγα λόγια για την Apifon:

Η Apifon είναι μια τεχνολογική εταιρία η οποία παρέχει σε επιχειρήσεις καινοτόμες και στοχευμένες λύσεις digital messaging.  Χάρη στην επιτυχημένη επαγγελματική δραστηριότητα της Apifon τα τελευταία χρόνια, η εταιρία από μια μικρή startup αναδείχθηκε πολύ γρήγορα σε έναν από τους μεγαλύτερους ηγέτες της αγοράς SMS.

Έχοντας μπει δυναμικά στην αγορά, αντιληφθήκαμε ότι πέρα από το SMS υπάρχει ένα μεγάλο εύρος από λύσεις ψηφιακής επικοινωνίας που θα έπρεπε να αξιοποιηθούν. Έτσι σύντομα εντάξαμε στις υπηρεσίες μας το SMS API, το SMS Landing, Chat App, Voice και το email marketing σε συνδυασμό με προσαρμοσμένες λύσεις που βοηθούν τις επιχειρήσεις να κρατούν επαφή με τους πελάτες τους και να τους κατανοούν καλύτερα έχοντας ως αποτέλεσμα τη μέγιστη απόδοση της επένδυσής τους.

Οι προσαρμοσμένες λύσεις messaging της Apifon έχουν σχεδιαστεί προκειμένου να παρέχουν πληροφορίες απευθείας στους διαύλους επικοινωνίας, με έξυπνες τεχνολογίες παρακολούθησης και ανάλυσης. Μπορούν να προσαρμοστούν εύκολα σε υπάρχοντα συστήματα (ERP, CRM, ιστοσελίδα, εφαρμογή) και έχουν ρυθμιστεί ώστε να παρέχουν αναφορές και ειδοποιήσεις σε πολλές διαφορετικές μορφές, όπως μέσω γραπτού μηνύματος, email, push ειδοποίησης ή υπηρεσία φωνητικού μηνύματος.

 

 

Η ΑPIFON μέλος του Technopolis Cluster συνεχίζει να διακρίνεται