Νέα

Επίσκεψη του ΥΜΑ-Θ, Θ. Καράογλου στην «Τεχνόπολη»

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 17/01/2013

 


Επίσκεψη στην Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Θεόδωρος Καράογλου. Συναντήθηκε με το διοικητικό συμβούλιο και ενημερώθηκε για τις δράσεις του πρώτου Πάρκου Επιχειρήσεων Υψηλής Τεχνολογίας στην Ελλάδα. «Η υψηλή τεχνολογία είναι παρούσα. Η συσσωρευμένη τεχνογνωσία που υπάρχει στην Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης αποτελεί πλεονέκτημα για τη χώρα μας, η οποία αποδεικνύει ότι μπορεί να παράγει και να εξάγει και άλλα προϊόντα πέρα από τον τουρισμό και τη γεωργία», σημείωσε μετά την ενημέρωση ο κ. Καράογλου, επισημαίνοντας πως «με τις κατάλληλες συνέργειες και αξιοποιώντας το άρτιο επιστημονικό δυναμικό που διαθέτουμε ως Έλληνες μπορούμε να βάλουμε την πατρίδα μας σε μία νέα τροχιά ανάπτυξης. Άλλωστε το σημαντικό κεφάλαιο της Ελλάδας είναι οι άνθρωποί της».


3o Πολυσυνέδριο "Καινοτομία & Ανάπτυξη"

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 19/10/2012

3ο ΠΟΛΥΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» 9/11/2012 Porto Palace Θεσσαλονίκη http://www.ka-business.gr/pages/Video-business/2454/trito_pol Περισσότερα »


Νέες τεχνολογίες και ευκαιρίες για συνεργασία με Αμερικανικές εταιρίες

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 05/10/2012

"Νέες τεχνολογίες και ευκαιρίες για συνεργασία με Αμερικανικές εταιρίες"   Η Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης και  ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος σας προσκαλούν σε εκδήλωση με θέμα:... Περισσότερα »


1ο ΣΕΠΒΕ Members Forum 2012

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 01/10/2012

1ο ΣΕΠΒΕ Members Forum 2012 Διήμερη συνάντηση των Μελών του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος Ο ΣΕΠΒΕ διοργανώνει το 1 ο ΣΕΠΒΕ Members Forum 2012, των μελών του στις 10 - 11 Οκτωβρίου 2012 στην... Περισσότερα »


Επίσκεψη του Υπουργού ΑνΥπ Κωστή Χατζηδάκη στην Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 11/09/2012

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Κωστής Χατζηδάκης επισκέφθηκε  τη Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου και είχε συνάντηση με το ΔΣ της Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης και του Συνδέσμου... Περισσότερα »


Η Analysis Business Consulting είναι η πρώτη ΙΚΕ στην Β. Ελλάδα

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 13/07/2012

Ξεκίνησε τη λειτουργία της η αναβαθμισμένη υπηρεσία μίας στάσης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ)  και η  Analysis Business Consulting είναι η πρώτη εταιρία  στην Βόρεια Ελλάδα που συστάθηκε μέσω αυτής της... Περισσότερα »


Επίσκεψη της Πα.Δ.Ε.Ε στην Τεχνόπολη

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 13/07/2012

Επίσκεψη της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (Πα.Δ.Ε.Ε.) στην Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης   Στα πλαίσια της επίσκεψης του Διοικητικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (Πα.Δ.Ε.Ε.)  στη... Περισσότερα »


Εκδήλωση της Oktabit

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 27/06/2012

Η Oktabit μέτοχος της Τεχνόπολης  Θεσσαλονίκης στα πλαίσια της πρόσφατης σημαντικής συνεργασίας της με την εταιρία Huawei, σας προσκαλεί σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012 και ώρα10.00 πμ, στο χώρο της... Περισσότερα »


Συνάντηση των εταίρων του έργου SMEPipeline από τον ΣΕΠΒΕ

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 20/06/2012

Συνάντηση στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας διοργανώνει ο ΣΕΠΒΕ στη Θεσσαλονίκη  Την 3 η συνάντηση των εταίρων του έργου SMEPipeline πρόκειται να διοργανώσει ο ΣΕΠΒΕ στο πλαίσιο του... Περισσότερα »


Δ Τύπου από την Ανατολική ΑΕ και το ΣΕΠΒΕ

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 19/06/2012

  Δελτίο Τύπου από την ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε. και το ΣΕΠΒΕ Την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Τεχνόπολης, συνάντηση εργασίας με θέμα «ευκαιρίες συνεργασίας στον κλάδο ΤΠΕ». Η συνάντηση... Περισσότερα »