Νέα

Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολου Τζιτζικώστα στην Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 06/10/2014

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 


Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολου Τζιτζικώστα


στην Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης


 


Την  Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης, το  Πρώτο Πάρκο Επιχειρήσεων Υψηλής Τεχνολογίας στην Ελλάδα, επισκέφτηκε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας και συναντήθηκε με το διοικητικό συμβούλιο. Ο Περιφερειάρχης ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο της Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης κ. Τ. Τζήκα και από τα μέλη του ΔΣ για τις δράσεις του πάρκου και έγινε εκτενής αναφορά στις προοπτικές εξέλιξης του και συνεργασίας με την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας και με τους φορείς της πόλης (πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα), έτσι ώστε να αποτελέσει αναπτυξιακό μοντέλο για τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα γενικότερα. Συμφωνήθηκε από κοινού ότι η τεχνογνωσία και η εμπειρία της Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης είναι το κεφάλαιο που πρέπει να αξιοποιηθεί για την  ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας των νέων τεχνολογιών στη Κεντρική Μακεδονία.


Ο Περιφερειάρχης κ. Α. Τζιτζικώστας σημείωσε ότι στηρίζει το εγχείρημα της Τεχνόπολης και η συντονισμένη δράση Περιφέρειας και Τεχνόπολης θα είναι αυτή που θα καταφέρει να προσελκύσει επενδύσεις στο κλάδο της Τεχνολογίας με σκοπό την ανάπτυξη που χρειάζεται η Κεντρική Μακεδονία και γενικότερα η χώρα μας.  


Πάρτυ Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 17/09/2014

  Στα πλαίσια της 79ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης η Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης διοργάνωσε cocktail party με άρωμα Τεχνολογίας την... Περισσότερα »


Πραγματοποιήθηκαν οι παρουσιάσεις των εταιριών της Θερμοκοιτίδας Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 16/09/2014

Στα πλαίσια της 79ης ΔΕΘ στο περίπτερο της Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκαν οι παρουσιάσεις των Θερμοκοιτιζόμενων εταιριών και συγκεκριμένα των Novite Energy (Μελέτες & Καινοτόμα Συστήματα Εξοικονόμησης Ενέργειας), Vilabs... Περισσότερα »


Παρουσίαση της ερευνητικής μάδας PANDORA

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 12/09/2014

Παρουσίαση της ερευνητικής ομάδας PANDORA Η ερευνητική ομάδα PANDORA του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΑΠΘ θα παρουσιάσει την ανάπτυξη και το σχεδιασμό των ρομποτικών της οχημάτων το... Περισσότερα »


Παρουσίαση της ομάδας Aristotle Racing Team

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 11/09/2014

Η Aristotle Racing Team   του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ.  θα παρουσιάσει το σχεδιασμό και την κατασκευή ενός αγωνιστικού μονοθέσιου, το οποίο λαμβάνει μέρος στον παγκόσμιο διαγωνισμό που... Περισσότερα »


Εκδήλωση της Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 11/09/2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ       Στα πλαίσια της 79 ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης Η Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης και το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο της Θεσσαλονίκης... Περισσότερα »


Παρουσιάσεις εταιριών Θερμοκοιτίδας στο περίπτερο 15 της Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 11/09/2014

Παρουσιάσεις εταιριών Θερμοκοιτίδας 79 η ΔΕΘ περίπτερο 15   Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014             Εταιρεία: ομιλητής... Περισσότερα »


Εκδήλωση Art Electric

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 09/09/2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ   Η Ερευνητική Ομάδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης   ART Electric   σας προσκαλεί στην παρουσίαση   “ Σχεδίαση και Κατασκευή Ηλεκτρικού Αγωνιστικού Μονοθέσιου... Περισσότερα »


Συμμετοχή της Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης στην 79η ΔΕΘ

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 05/09/2014

Στα πλαίσια της προώθησης και προβολής της Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης και των εταιρειών της Θερμοκοιτίδας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης συμμετέχει στην 79 η ΔΕΘ από τις 6 έως 14 Σεπτεμβρίου 2014 στο περίπτερο 15 stand... Περισσότερα »


Γενική Συνέλευση

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 01/07/2014

Την Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014, πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης. Στο πλαίσιο της ημερήσιας διάταξης της Γενικής Συνέλευσης παρουσιάστηκαν τα πεπραγμένα του Διοικητικού Συμβουλίου... Περισσότερα »