Νέα

Γενική Συνέλευση της Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 13/06/2013

Η Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης ΑΕ θα πραγματοποιήσει την 11η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση στις


27 Ιουνίου 2013 ημέρα Πέμπτη και ώρα 18.00 μμ στις εγκαταστάσεις της στη ΒΕΠΕ Τεχνόπολη


Θεσσαλονίκης.

sepve ΣΕΠΒΕ πρόσκληση εκδήλωσης
sepve 
sepve

Εκδήλωση Compucon SmartTaxi2

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 22/05/2013

Η Ανώνυμη Εταιρία COMPUCON ΑΒΕΕ και ο συνεταιρισμός TAXIWAY (προερχόμενος από την συνένωση των συνεταιρισμών TAXI Λευκός Πύργος και Euro Taxi) σας προσκαλούν στην εκδήλωση που διοργανώνουν, με στόχο την παρουσίαση του νέου... Περισσότερα »


Success Stories-Role Models

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 16/05/2013

Ο Τομέας Ανάπτυξης Γυναικών Μάνατζερ & Επιχειρηματιών (ΤΟΓΜΕ) του Τμήματος Μακεδονίας της ΕΕΔΕ διοργανώνει εκδήλωση την Τετάρτη 22 Μαΐου στις 18.00 , στο Συνεδριακό Κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς, (Κατούνη 12-14 Λαδάδικα) με θέμα τις... Περισσότερα »


Καινοτόμες εφαρμογές για την επίλυση προβλημάτων μέσω του 3D Printing

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 10/04/2013

Η createNpaste σε συνεργασία με το τμήμα Βιομηχανικού του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει διαγωνισμό καινοτομίας για τους φοιτητές του τμήματος με πολλά και σημαντικά έπαθλα για τους νικητές.   Για πληροφορίες και... Περισσότερα »


Η MSENSIS υλοποίησε την official mobile application για την ομάδα basket του ΠΑΟΚ

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 27/03/2013

Η MSENSIS υλοποίησε την official mobile application για την ομάδα basket του ΠΑΟΚ   Η MSENSIS είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι υλοποίησε και λάνσαρε με επιτυχία την επίσημη εφαρμογή για κινητά Android & IOS για... Περισσότερα »


Μετεγκατάσταση επιχειρήσεων σε Β.Ε.ΠΕ και Επιχειρηματικά Πάρκα

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 15/03/2013

Από 15/4 οι αιτήσεις επιχειρήσεων για μετεγκατάσταση σε ΒΕΠΕ - Επιχειρηματικά Πάρκα Ξεκινά στις 15 Απριλίου η διαδικασία υποβολής προτάσεων για ένταξη έργων στο πρόγραμμα του υπουργείου Ανάπτυξης «Μετεγκατάσταση επιχειρήσεων σε ΒΕΠΕ... Περισσότερα »


Η Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης στη CeBIT

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 05/03/2013

  Η Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης στη CEBIT Η Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης συμμετέχει στην έκθεση CeBIT 2013 μέσω της ελληνικής αποστολής, που πραγματοποιείται στο Ανόβερο στη Γερμανία από τις 5 έως τις 9 Μαρτίου. Η αποστολή της... Περισσότερα »


ΣΕΠΒΕ-Διήμερο Εργαστήριο στα πλαίσια του έργου 'SME Pipeline'

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 20/02/2013

  Διήμερο Εργαστήριο Ενημέρωσης των Επιχειρήσεων Πληροφορικής στα πλαίσια του έργου "SME PIPELINE"με θέμα ‘ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ την Τετάρτη 20... Περισσότερα »


Κοπή Βασιλόπιτας

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 05/02/2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Πρόεδρος κ. Κυριάκος Μαλλίνης και το ΔΣ σας προσκαλούν στην εκδήλωση Κοπή Βασιλόπιτας Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013 ώρα 20.00 στο εστιατόριο Ντορέ - Ζύθος Τσιρογιάννη 7 (Λευκός Πύργος)... Περισσότερα »


Εκδήλωση ενημέρωση για τη Δράση ICT4Growth

Δημοσιεύτηκε
Δημοσιεύτηκε: 22/01/2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  Ο ΣΕΠΒΕ - Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος και η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Ε.Π. « Ψηφιακή Σύγκλιση » του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών &... Περισσότερα »